ثبت شرکت

ثبت شرکت در ثبت فردا

ثبت شرکت

ثبت شرکت در ثبت فردا

ثبت شرکت - ثبت برند - ثبت تغییرات شرکت - ثبت شرکت در کانادا - ثبت فردا

  • ۰
  • ۰

 

آشنایی با قوانین ثبت شرکت

تا چند سال قبل قوانین ثبت شرکت پیچیدگی‌های بسیاری داشت اما با شروع سال جدید این قوانین کمی آسان‌تر شده‌اند. شناخت این قوانین برای ثبت شرکت سهامی خاص،ثبت شرکت مسئولیت محدود و دیگر انواع شرکت‌ها به شما کمک می‌کند تا در کمترین زمان به خواسته خود برسید.

پروسه ثبت شرکت با ایجاد سامانه این روزها بسیار ساده‌تر شده است اما در هر صورت بهتر است از قبل با این قوانین آشنا باشید چرا که کوچک‌ترین اشتباهی می توانند پرونده ثبت شرکت شما را با مشکل مواجه کند. از طرفی ممکن است تمایلی برای ثبت کردن نداشته باشید که در این صورت ممکن است با مشکلات بسیاری مواجه شوید. پس بهتر است از قبل یا پیامدهای عدم ثبت شرکت آشنا باشید. مجموعه ثبت سه در کنار شما است تا شما را با تمامی این موارد آشنا کند.

شرایط ثبت شرکت در ایران

شرایط و قوانین ثبت شرکت در ایران، باید مطابق قوانین خاصی انجام شود تا این روند ثبت تسریع پیدا کند. در ادامه با برخی از این قوانین آشنا شویم.

  • انتخاب شرکا و جایگاه آن‌ها

با توجه به قانون تجارت باید شرکا مشخص شوند و سمت هر یک از آن‌ها و میزان سهامی که در شرکت دارند، ذکر شود.

  • تعداد اعضا شرکت

برای ثبت شرکت مسئولیت محدود حداقل باید شرکا دو نفر باشند و برای ثبت شرکت سهامی خاص تعداد سهامداران باید حداقل ۵ نفر باشد.

  • تعیین کردن موضوع شرکت

یکی از مهم‌ترین قوانین ثبت شرکت، تعیین کردن موضوع شرکت است. چرا که برخی از شرکت ها دارای موضعات مختلفی هستند و شرایط خاصی دارند و شما باید از قیل مجوز ثبت آن‌ها را بگیرید. مانند شرکت های حقوقی و گردشگری.

  • اظهارنامه شرکت

تنظیم کردن اوراق و اظهارنامه نیز شامل قوانین و مراحل خاصی است.

قوانین ثبت شرکت

قوانین ثبت شرکت

  • پیروی از قوانین کشور

هر شرکتی که در ایران تاسیس و ثبت شده باشد، ایرانی به حساب می‌آید. در نتیجه سایر موسسات و تشکیلات آن باید از قوانین ایران پیروی کنند.

  • ثبت کشورهای خارجی

شرکت‌های خارجی تنها زمانی می‌توانند در ایران ثبت شوند که در کشور خود نیز به ثبت رسیده باشند، در غیر این صورت امکان ثبت شعبه وجود ندارد.

  • هزینه‌های ثبت

هزینه ثبت نام مطابق با  سرمایه آن‌ها خواهد بود.

  • ثبت آگهی

شرکت زمانی ثبت می‌شود که یک آگهی از آن در یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار چاپ شده باشد.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود چگونه است؟

در ادامه آشنایی با قوانین ثبت شرکت بهتر است با ثبت شرکت مسئولیت محدود آشنا شوید. شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که برای اهداف تجاری بین دو یا چند نفر تشکیل شده است و هر یک از شرکا بدون تقسیم سرمایه به سهام یا قطعات مسئول بدهی‌ها و بدهی‌های شرکت هستند. نام شرکت باید حاوی عبارت “با مسئولیت محدود” باشد و همچنین نام شرکت نباید شامل نام هیچ یک از شرکا باشد.

مدارک لازم برای ثبت شرکت مسئولیت محدود

از جمله مدارکی که برای ثبت شرکت با قوانین محدود به آن نیاز دارید شامل موارد زیر است.

  • کپی کارت ملی تمامی سهامداران
  • کپی برابر اصل شناسنامه تمام سهامداران
  • ارائه تقاضانامه برای ثبت کردن شرکت با مسئولیت محدود، با توجه به قوانین ثبت شرکت باید این تقاضانامه توسط تمانی سهامداران امضا شود.
  • ارائه دو نسخه از شرکت‌نامه
  • تهیه اساسنامه و امضا آن توسط سهامداران
  • تهیه صورت جلسه
  • در صورت نیاز به ارائه مجوز، دریافت و اخذ آن مهم است
  • ارائه گواهی عدم سو پیشینه

ثبت شرکت مسئولیت محدود

مراحل ثبت

از جمله قوانین ثبت شرکت و مراحل ثبت شرکت مسئولیت محدود در ابتدا لازم است مدارکی که گفته شد را فراهم کنید. دقت داشته باشید که نباید مدارک شما ناقصی داشته باشند. بعد از تکمیل به سامانه  http://irsherkat.ssaa.ir فرم مخصوص شرکت را پر کنید و مدارک را در سامانه بارگذاری کنید.

در ادامه باید ۵ اسم را به ترتیب اولویت انتخاب کنید و در سایت درج کنید. نام‌های انتخابی شما باید کاملا فارسی و مطابق با فرهنگ اسلامی باشند و به هیچ عنوان قبلا به ثبت نرسیده باشند. بعد از تایید اسم توسط کارشناس حقوقی سایر اطلاعات و مدارک بررسی می‌شوند در صورتی که مدارک شما تایید نشود، ابلاغیه‌ای با موضوع نقص مدارک برای شما ارسال می‌شود. زمانی که مدارک شما تایید شد باید صورتجلسه را از طریق پست برای اداره ثبت شرکت‌ها ارسال کنید و منتظر تایید آن باشید. در آخر زمانی که شماره ثبت شرکت و اظهارنامه تایید شد باید یک آگهی در یکی از روزنامه ها منتشر کنید.

چگونگی ثبت شرکت سهامی خاص

در ادامه قوانین ثبت شرکت به ثبت شرکت سهامی خاص می‌رسیم. یکی از رایج‌ترین انواع شرکت‌های تجاری در ایران، شرکت‌های سهامی خاص است. با توجه به ماده ۴ لایحه قانون تجارت شرکت‌های سهامی به دارای دو گروه هستند.

گروه اول، شرکت‌های سهامی عام که بنیانگذاران آن‌ها بخشی از سرمایه شرکت را از طریق فروش سهام به سایر مردم جامعه تامین می‌کنند گروه دوم، شرکت‌های سهامی خاص هستند که کل سرمایه آن‌ها در زمان تاسیس توسط بنیانگذاران تأمین می‌شود. از آنجا که تشکیل شرکت‌های سهامی عام یک پروسه طولانی است، اصلاحات قانون تجارت نوع ساده‌تری از شرکت سهامی را معرفی کرده است که البته شرکای کمتری دارد و به آن شرکت سهامی خاص می‌گویند. اگر بخواهیم مراحل یک شرکت سهامی خاص در رابطه با یک شرکت سهامی عام را به صورت مختصر بیان کنیم، باید بگوییم که در مورد یک شرکت سهامی خاص هیچ مرحله‌ای برای پذیره نویسی وجود ندارد، برگه تعهد وجود ندارد و نیازی به تشکیل مجمع عمومی موسس نیست.

ثبت شرکت

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص

مراحل و قوانین ثبت شرکت برای شرکت‌های سهامی خاص بسیار متفاوت از دیگر شرکت های تجاری است. برای ثبت این شرکت پیشنهاد ما در مرحله اول کمک گرفتن از یک وکیل مجرب و متخصص در این زمینه است. وکیل به شما کمک می‌کند تا بتوانید پروسه ثبت شرکت را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهید. برای ثبت شرکت کافی است مدارک خود را تهیه کنید و در سامانه ثبت شرکت‌ها بارگذاری کنید. سپس اطلاعات خواسته شده را تکمیل کنید. بعد از تایید مدارک باید یک نسخه از صورتجلسه را برای اداره ثبت از طریق پست ارسال کنید. بعد از انجام تمامی این مراحل باید یک آگهی در روزنامه چاپ کنید.

پیامدهای عدم ثبت شرکت چیست؟

همانطور که گفتیم قوانین ثبت شرکت بسیار مهم هستند و در صورتی که یکی از آن‌ها انجام نشود ممکن است مشکلاتی بسیاری برای شما ایجاد شود. از جمله دلایل ثبت شرکت، کمک به پیشرفت کسب و کار با خود با خرید دستگاه‌ها و تجهیزات جدید است. در صورتی که سرمایه کافی نداشته باشید باید از یکی از بانک‌ها تسهیلات دریافت کنید. این روزها بانک‌ها وام‌ها را به سختی به افرادی حقیقی می‌دهند پس در صورتی که شرکت شما ثبت شده باشد می‌توانید از این تسهیلات برخوردار شود. از دیگر پیامدهای عدم ثبت شرکت می‌توان به محروم شدن از حمایت‌های دولتی اشاره کرد. همچنین بسیاری از ادارت و شرکت‌ها حاضر به عقد قرارداد با شما نیستند پس بهترین کار ثبت شرکت است. تا بتوانید از تمام مزایا استفاده کنید.

پیامدهای عدم ثبت شرکت

موسسه ثبت سه

آشنایی با قوانین ثبت شرکت، یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید در هنگام ثبت شرکت‌های تجاری یا دیگر انواع شرکت‌ها به یاد داشته باشید. چرا که هر کدام از شرکت‌ها با توجه به ویژگی‌هایی که دارند، قوانین و شرایط خاصی نیز برای ثبت دارند. موسسه ثبت سه با بکارگیری از بهترین مشاوران و وکلای حقوقی به شما کمک می‌کند تا در سریع‌ترین زمان ممکن پرونده ثبت شرکت خود را به نتیجه برسانید.

 

  1. ثبت شرکت
  2. صفر تا صد  قوانین ثبت شرکت
  3. قوانین ثبت شرکت تضامنی
  4. قوانین ثبت شرکت مسولیت محدود
  5. نکات ثبت شرکت های مختلط سهامی و غیر سهامی
  6. مراحل ثبت شرکت مسولیت محدود
  7. ثبت شرکت سهامی خاص چگونه انجام می شود؟
  8. همه چیز درباره ثبت شرکت سهامی خاص که باید بدانید
  9. شرکت با مسئولیت محدود
  10. شرکت تعاونی
  11. مدارک لازم برای ثبت شرکت
  12. انتخاب نام شرکت
  13. سامانه ثبت شرکت ها

 

  • ۰۰/۰۴/۱۴
  • شرکت ثبت فردا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی